2-C Sınıfı Öğrencilerimizden

2-C Sınıfı Öğrencilerimizden "Bölgeler Arası Kültürel Yolculuk" İsimli eTwinning Projesi Etkinliği

Okulumuz  2-C Sınıfı öğrencileriyle  'Bölgeler Arası Kültürel Yolculuk' eTwinning projesini Mart ayında uygulamaya başladık. Kültür,toplumu bir araya getiren en önemli etmendir. Bizde buradan yola çıkarak yaşadığımız bölgeyi ve ülkemizdeki diğer bölgelerde yaşayan kültürel değerleri yakından tanımak amacıyla yola çıktık. Aynı zamanda ülkemizin kültürel çeşitliliğini müfredatımıza entegre ederek çocuklarda kültür bilincini geliştirmeyi hedefledik.

2-C sınıfı öğrencileri katılmış oldukları projenen son aşamasında, Kız Kulesi ve Galata Kulesi 'ne ait efsaneleri yazdılar, çizdiler seslendirecek  e book haline getirdiler.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

02.06.2021 198

02-06-202102-06-202102-06-2021