2016-2017 1.DÖNEM BÜLTENİMİZİ YAYINLANDIK

1.DÖNEM BÜLTENİ İLE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK

12.02.2017 374

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin sonuna geldik. Siz değerli velilerimizle, çocuklarımıza vereceğimiz karnelerle birlikte hazırlanan bülteni de paylaşarak, sizlere küçük bir sürpriz yapmak istedik.

Öğrencilerimiz birey olma yolunda ilerlerken, ihtiyaç duyacakları nitelikleri onlara kazandırmayı hedefleyen, deneyimli eğitim kadromuzla, öncelikle en temel ihtiyaçları olan sevgi, ilgi ve güven duygusunu vermeye çalışan bir kurum olduğumuzu düşünüyoruz.

Hayallerini gerçekleştirmede ısrarcı, değişime ve gelişime açık, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma yolunda lider bir kurum olmak için hızla ilerliyoruz. Tüm çabamız siz değerli velilerimizin en değerli varlıkları olan öğrencilerimizi, sevgi mayası ile yoğrulmuş, iyi bir akademik eğitim veren okul olmayı amaçlamaktır.

Sloganımız olan ''Eğitimin Parlayan Yıldızı'' olma yolunda daima velilerimizi yanımızda hissediyor, nice güzel ve başarılı çalışmalarımızı sizlere daima yayınlayacağımızın, bu ve benzeri bültenlerle bildireceğimizin müjdesini veriyoruz. Bültenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Sevgi ve saygılarımla...

M.Nadir ÜNAL