EBA Üzerinden Öğrencilerimize Çevrim içi Afet Eğitimi Değerlendirmesi

Bireyden başlayarak toplumun tüm kesimine, afetlerin ilk 72 saatine hazırlıklı olmaları için afete hazırlık kültürünü kazandırmak, bireylerde farkındalık oluşturmak amacıyla Afet ve Acil Yönetimi Başkanlığı tarafından sürdürülen Afete Hazır Türkiye Projesi kapsamında, okullarımızda verilen afet eğitimi çalışmalarının değerlendirilmesi için öğrencilerimize 25 Nisan 2021  Pazar günü EBA üzerinden ''Çevrim içi Afet Eğitimi Değerlendirmesi'' yapılacaktır.

23.04.2021 776

ÇEVRİM İÇİ AFET EĞİTİMİ DEĞERLENDİRMESİ NASIL UYGULANACAKTIR?

• "EBA platformuna önceden yüklenmiş olan Çevrimiçi Afet Eğitimi Değerlendirmesi, okul müdürü veya okul müdürünün görevlendireceği müdür yardımcısı tarafından 23 Nisan Cuma 07.00 - 23.59 saatleri arası çalışma olarak ilgili şube ve gruplara gönderilecektir.

***Öğrencilerimizin değerlendirme sınavına katılım sağlamasını önemle rica ediyoruz.

23-04-2021

Adres:
KONAKLAR MAH. ŞEHİT YALÇIN AYDIN SK. ŞAIR EMIN MEHMET YURDAKUL ILKOKULU BLOK NO: 2 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL