Misafirim Öğretmenim Projesi Kapsamında 3-A Sınıf Öğretmeni Gülizar TONGAZ Veli Ziyaretinde!..

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde devam eden Misafirim Öğretmenim Projesi kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.

05.02.2018 525

3-A Sınıf Öğretmeni Sayın Gülizar TONGAZ öğrencisi Baran KIYAK’ın  ailesine misafir oldu. Öğretmenimizi evlerinde ağırlayan Burçin ve Emin KIYAK  ailesine misafirperverliklerinden ve yakın alakalarından dolayı teşekkür eder, öğretmenlerimize de bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

*** Sayfanın sağ alt kısmında yer alan  beğeni butonuna tıklamayı unutmayınız!...

05-02-201805-02-2018