OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Okul Müdürümüz Sn. M.Nadir ÜNAL´ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

27.10.2017 919

Güzel yurdumuzun müstesna okulunun kıymetli velileri, öğretmenleri, öğrencileri;

      Bu gün tarihin acı dolu günlerinin ardından, yokluk ve imkânsızlık yangının içerisinde kurmayı başardığımız Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümünü kıvançla kutluyoruz

Bu gün Milletimizin tüm imkânsızlıklara rağmen el birliğiyle Cumhuriyeti kurduğu gündür. Yok olmaya yüz tutmuş bir milletin yeniden canlanışının simgesi olan Cumhuriyet; ülkemizin, dünyada lider ülke yapmak için  attığı en büyük adımdır. Başarılarıyla geleceğimizi imar edecek nesiller yetiştirme bilinciyle, Cumhuriyetimizi daha güçlü yapma gayretimiz bitmeyecektir.

Vakit akıl ile adap ile ahlak ile adalet ve aşkla muasır medeniyet sürecini aşma vaktidir. Şüphesiz Cumhuriyeti sevmek onu yaşatmak demektir. Onun uğrunda alın teri, göz nuru dökmek demektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emaneti Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak için çalışmak demektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, bu topraklar için fedakârca canlarını veren aziz şehitlerimize rahmet diliyor ve gazilerimizi şükranla anıyoruz. Milletimizin  Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.

 

 

     M.Nadir ÜNAL    

Okul Müdürü

İLETİŞİM

Adres:
KONAKLAR MAH. ŞEHİT YALÇIN AYDIN SK. ŞAIR EMIN MEHMET YURDAKUL ILKOKULU BLOK NO: 2 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL


Telefon
(212) 325 0442


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın