OKULLAR ARASI YÜZME YARIŞMASINDAKİ BAŞARIMIZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortak organizasyonunda,ilçe tertip komitesince,Gençlik Haftasında düzenlenen okullararası yüzme yarışmalarında ilçe 3.sü olduk.

Bayrak Yarışmasında okulumuzu temsil eden ve 3.lük derecesi alan;

Efe GÜLLER , M.Ziya ŞAHİN, A.Koray KARTAL ,Sezer ÖZYURT ve

Serbest Yüzme yarışmasında okulumuzu temsil eden ve 3.lük derecesi alan;

1-C sınıfı öğrencisi M.Batu ŞAHAN isimli öğrencilerimizi gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

06.06.2016 3635

Yarışmada emeği geçen yüzme antrenörü Mustafa Hocamıza, öğrencilere destek veren Müdür Yardımcımız Gülnihal ARSLAN KIR ve Rehber Öğretmenimiz Şule YILDIZ´ a teşekkür ederiz.

Yarışma ardından aldığımız derecelerle sevniçli haberimizi paylaşmak için yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizle Okulumuz Müdürü Sayın M.Nadir ÜNAL´ ı ziyaret ettik.

Diğer fotoğraflara fotoğraf ve video galersinden ve aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

fotograf_galerisi_1531667.html