OKULUMUZDA BİLSEM SÜRECİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Okulumuzda RAM (Rehberlik Araştırma Merkezi) Müdürü Hasan ÇELİK tarafından BİLSEM (Bilim Sanat Merkezi)  sınavına girecek öğrencilerimizin velilerine yönelik toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda BİLSEM sınavının hangi usullerle gerçekleşeceği, sürecin nasıl işleyeceği ve  sınav sonrası süreç hakkında bilgi verilerek öğrencilerin sınava gireceği belgeler teslim edildi. Toplantıya katılım sağlayan değerli velilerimize ve sunumu gerçekleştiren RAM Müdürü Sn. Hasan ÇELİK´ e teşekkürlerimizi sunarız.

22.02.2017 446

BİLSEM ile ilgili sunum dosyasına dosyalar/2017_02/22102310_bilsemsunum2017.pptx adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca;

Sınav ekranında denemeler yaparak öğrencinin sisteme hazırlanmasının amaçlandığı BİLSEM Grup Tarama Sistemi Demo Yazılımını Google Play üzerinden https://play.google.com/store/apps/details?id=air.meb.bilsemdemo indirebilirsiniz.

Adres:
KONAKLAR MAH. ŞEHİT YALÇIN AYDIN SK. ŞAIR EMIN MEHMET YURDAKUL ILKOKULU BLOK NO: 2 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL