Okulumuzda Müzik Aleti Çalabilen Öğrencilerimiz Projesi Kapsamında 4-E Sınıfı Öğrencilerimizden Kareler.

Okulumuzda Müzik aleti çalabilen birbirinden kabiliyetli ve eğitim alan öğrencilerimizin olduğunu biliyoruz.

Kabiliyetlerini arkadaşlarıyla paylaşmalarını, öğrencilerimizin birbirlerini örnek alarak bir müzik aleti çalabilme umudunun ortaya çıkmasını sağlamak adına yürütülen proje kapsamında, 4-E  Sınıfı öğrencilerimize ait videoları yayınlıyoruz. Emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

*** Sayfanın sağ alt kısmında yer alan  beğeni butonuna tıklamayı unutmayınız!

22.01.2021 256