Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu Olarak “Beslenme Dostu Okul" Sertifikasını Almaya Hak Kazandık!..

Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde yürütülen, okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılmasının hedeflendiği “Beslenme Dostu Okul Projesi” kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan "BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI" almaya hak kazanmıştır.

19.10.2018 669

Okul Müdürü M.Nadir ÜNAL, yaptığı açıklamada, ’’Okulumuz sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan, okulumuzun ve bölümlerinin temizliğinden dolayı ödülü almayı hak ettik. BEYAZ BAYRAK sertifikasından sonra, BESLENME DOSTU OKUL sertifikasını da aldık. Öğrencilerimize sadece eğitim değil, onlarla her alanda iç içe olmaya çalışıyoruz.

Onların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim almaları için okulumuzda görev yapan öğretmen ve yardımcı personel arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz’’ diye konuştu.

&&& Sayfanın sağ alt kısmında yer alan  beğeni butonuna tıklamayı unutmayınız!..

19-10-2018