Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu

Vizyon: Araştıran, sorgulayan, kendini ifade edebilen, bilimsel düşünen, teknolojiyi kullanabilen, bilgiyi kendilerine mal edip yaşama geçirebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeyen, onları iyi anlayıp özümseyebilen, öz güvenli, hedeflerini doğru koyabilen, vicdanlı, hoşgörülü, öz değerlerinin farkında, başkalarına saygılı, mutlu ve insani yönü güçlü bireyler yetiştirmek.

Misyon: Hayallerini gerçekleştirmede ısrarcı, değişime ve gelişime açık, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma yoluna katkıda bulunacak lider bir kurum olmak.

Başarılar: Çeşitli branşlarda ilçe dereceleri ve Sportif Başarıları bulunmaktadır.

Saatler: 08.55 - 14.45
Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Servis Bilgisi: Öğrenci Servis Hizmeti Mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL,VOLEYBOL,JİMNASTİK VE ÇOCUK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler: BİLİM SANAT MERKEZİ GEZİLERİ
Proje Çalışmaları: 4 ADET YEREL PROJE
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 1 ADET ULUSLAR ARASI SEECEL(GİRİŞİMCİLİK) PROJESİ

WEB - https://sairmehmeteminyurdakulio.meb.k12.tr

Adres - KONAKLAR MAH. ŞEHİT YALÇIN AYDIN SK. ŞAIR EMIN MEHMET YURDAKUL ILKOKULU BLOK NO: 2 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Adres : Konaklar Mah. Şehit Yalçın Aydın Sok. No: 4 Yeni Levent 34330/ Beşiktaş-İSTANBUL

Ulaşım Metro ve İETT Otobüsleriyle ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezindedir.