10 Kasım Atatürk´ü Anma Törenimiz

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün 78.Ölüm Yıldönümünde Şükran, Sevgi, Saygı ve Özlemle Andık...

12.11.2016 473

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde kendisini anmak ve onun mirasına olan minnettarlığımızı ifade etmek için  okulumuzda 10 Kasım törenini gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, 1-B sınıfı öğretmenimiz sayın Petek YILDIRIM, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Akabinde, okulumuz öğrencileri tarafından Atatürk'e dair şiirler okuyarak, Atatürk'ün sevdiği müzikleri icra ettiler.Son olarak, programın sunuculuğunu yapan öğrencilerimizin katılımcılara teşekkür etmeleriyle program sona erdi.

Törenimiz ile ilgili görsellere alttaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

fotograf_galerisi_1606197.html